Ücretsiz Hipnoz Kitapları I Hipnoz Konusunda Ücretsiz Kaynak

Ücretsiz Hipnoz Kitapları I Hipnoz Konusunda Ücretsiz Kaynak
Özellikle son yıllarda hipnoz nasıl yapılır konusu bir hayli ilgi çekici hale gelmeye başladı. Elbette hipnoz nedir konusunun bu kadar çok ilgi çekici hale gelmesinde tedavi amaçlı kullanılması oldu. Mesela sigara bırakma konusunda, ilişkileri düzenleme konusunda ve hatta diyet programlarına yardımcı olarak günümüzde hipnozun faydaları ile yarar sağlanmaktadır. Çünkü hipnoz olayında bir ilaç alma gibi bir durum olmadığından çoğu insan tarafından tercih edilmektedir.
Bilindiği gibi herkes hipnoz uygulaması yapabilir. Elbete bunun için bir eğitim programından geçip temel hipnoz uygulaması kurallarını öğrenmesi gerekmektedir. Aksi durumda yapacağı hipnoz ile bir fayda sağlamayacaktır. Konu eğitim olunca hipnozun gerçekte bir sanat olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Hipnoz öyle bir sanat ki doğuştan gelen değil de sonradan öğrenilen bir sanattır. Bunun için hipnoz konusuna merakınız varsa veya hipnoz yaparak para kazanmak istiyorsanız kesinlikle bir eğitim almanızı öneriyorum. Bu kapsamda da sizlere bu yazımda kendinize hipnoz konusunda katkı sağlamanıza yardımcı olacak 3 adet ücretsiz hipnoz kitapları  ve video kaynakları hakkında bilgi vermek istedim.

Ücretsiz Hipnoz Kitapları ve Size Kazandıracakları

Ücretsiz Handpress Hipnoz E-Kitabı

Hipnoz uygulaması yapmak isteyenlerin kullandığı en etkili yöntemlerden biri de Handpress hipnoz tekniğidir. Handpress hipnoz yöntemi temel olarak bakıldığında hızlı hipnoz teknikleri grubunda yer almaktadır. Bu nedenle hızlı hipnoz uygulaması yapmak isteyenlerin ilk tercih ettiği yöntemlerin başında gelmektedir. Genel olarak Handpress İndüksiyonu adı verilen bu teknik sanıldığı kadar zor değildir.
Bu tekniğe özellikle psikologlar ve terapistler ayrı bir önem vermektedir. Tekniğin hızlı hipnoz tekniği olması ve sonuçları olumlu şekilde sunması elbette tercih edilmesinin başlıca nedenleridir. PDF formatında temin edebileceğiniz bu e-kitap mutlaka arşivinizde yer almalı diye düşünüyorum. Siz de Handpress İndüksiyonu konusunda bilgi edinmek veya bilginizi pekiştirmek isterseniz hemen sahip olabilirsiniz.

Videolu Temel Hipnoz Eğitimi

Temel hipnoz eğitimi konusunda bilgi edinmek için mutlaka bu eğitime sahip olmanızı öneririm. Ayrıca bu mini video eğitiminde yukarıda sözünü ettiğim Handpress İndüksiyonu tekniğini uygularken dikkat etmeniz gereken püf noktaları da göreceksiniz.
Yani aslında videolu temel hipnoz mini eğitimi Handpress tekniği için tamamlayıcı özellikle bir eğitim denilebilir. Özellikle bu mini eğitimde üzerinde durulan noktaların başında hipnoz teknikleri gelmektedir. Bu ise hipnoza yeni başlayanların veya ilgi duyanların kesinlikle izlemesi gerekiyor anlamına gelmektedir. Kısaca bu mini eğitim sayesinde yapacağınız ve uygulayacağınız hipnoz teknikleri konusunda başarınız artacaktır. Bu nedenle bu mini eğitim kesinlikle arşivinizde yer almalıdır.

Canlı Web Seminer Kaydını İzlemelisiniz!

Canlı web seminerin kaydını izleyerek aklınıza takılan birçok konuya çözüm bulacağınızı düşünüyorum. 1 saatten biraz fazla olan bu video kaydında emin olun işinize yarayacak birçok bilgiye ulaşacaksınız. Bu video kaydının size faydasına gelirsek yapacağınız hipnoz teknikleri uygulamasının faydasını olum derecede 4 kat arttıracaktır. Kısaca hipnoz konusunu merak ediyorsanız bu 3 kaynak ile kesinlikle tanışmalısınız. Eğer bir temeliniz varsa bu kaynakları arşivinizde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.
Yukarıda sunmuş olduğum ücretsiz kaynaklar hakkında elbette detaylı bilgi almak isteyeceksiniz. Bunun için buraya tıklayarak hem bilgi alabilir hem de bu süper etkili ücretsiz kaynaklara sahip olabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen spam yorum yapmayınız. Spam yorumlar onaylanmadan silinir. Spam yorum yerine içerik pazarlama hizmetimiz için bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Daha yeni Daha eski